Monday, November 10, 2014

Kendini değiştir Dünya değişsin!

Merhaba,

Uzun bir aradan sonra tekrar yayına başlıyoruz. Yoğun bir dönemden geçtik. İşimizin yoğunluğu çoktu. Ektiğimiz tohumların meyve vermesi için yüreğimizi ortaya koyduk. O yürek taşıdığı bedeni başı her şeyi o işin içine koydu. Sonuçları yüksek bir mutluluk olmaya başladı.

Meyveler renk verdiğinde, müşterilerimizin yüzü güldüğünde bizim de yüzümüzde güller açtı.

Başarının arkasındaki güç Ekip Çalışması: Enfotek, 15 seneye kaydedilen bütün çabaların ardından, azimle arkasında duran iki kişi sayesinde 2014 yılına büyüyerek geldi ve bu yıl kurumsal çıkışını yakaladı. Artık dinamik, zeki, güçlü bir ekip EDS ve diğer Enfotek ürünlerinin ardında sapasağlam duruyor.

Yeni ürünler geldi: EDS6 ve ERM2015 bu sene doğan ürünlerimiz. Taze ve güçlü bir şekilde geldiler. Daha hızlılar. Daha kolaylar. Daha güçlüler.

Ürünlerin kapsamı genişledi: Yeni eklenen muhasebe ve dış ticaret modülleri ile EDS'nin kapsamı genişledi. EDS'nin kapsamının genişlemesi, müşteri açısından işlerini daha rahat kontrol etmek ve etkili yönetmek anlamına geliyor.

Karar destek sistemlerine doğru: Özel geliştirilen kokpit yazılımı, her türlü iş sürecinin görsel analizine izin veriyor. Kullanabilmek için uzman olmaya gerek yok giriş seviyesinde rapor yazabilen her teknik kişi tasarım yapabilir. Yöneticiler alıştıkları grafik araçlarını interaktif bir şekilde kullanmak ve globalden detaya doğru her konuda hızlı bilgi alma şansına sahipler.

Düzenli kurumsal faaliyetler başladı: Enfotek'i hedeflerimize ulaştırabilmek için tüm müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile birlikte büyük bir aile olarak görüyoruz. Bu ailenin iletişimini sağlamak için kurumsal çatı altında toplantılar başladı. Şirket içi değerlendirme toplantısı ilk adımdı. Ardından bu ay içerisinde proje liderleri toplantısı yapmayı planlıyoruz. Bir araya geldiğimizde kurumsal kimliğimizi daha iyi tanıyor ve güçleniyoruz.

2 comments:

Unknown said...

Enfotek Türk ekonomisine çok önemli bir katkı koyuyor. Nitelikli hizmetler üretiyor. Başarılarının devamını diliyorum.
Mukadder Ozden
Ege Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.

Tuğrul Tamtürk said...

Çok teşekkür ederiz Mukadder hanım. EGSD başkanı olarak sizlerin yorumları bizler için çok değerli. Tekstil sektöründeki rolümüzün bilinci ile işimizin hakkını vermek gayreti içindeyiz.
Tuğrul Tamtürk
Enfotek